Robert zawalony robotą był
śruby do kół
Zwiń
X
-
śruby do kół
tak oglądam alu. koła w tych naszych O2, O3 i zastanawiam się czy można zmienić te śruby z plastykowymi kapturkami na jakieś chromowane czy niklowane, kapturki trzymają się dobrze, ale jak to bywa zmiana koła, zmiana opon gdzieś się kawałek plastyku zapodzieje i trzeba isć do sklepu kupić a tak są ładne śruby i już, w golfach passatach też w ten sposób mocują koła? proszę kolegów o opinie,Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
-
-
Zamieszczone przez mascottechromowane czy niklowane
IMHO to kwestia gustu- ja bym nie założył żadnych chromów ani nikli
wystarczy że musiałem niklowane zderzaki w wartburgu czyścić- od tej pory mam uraz :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoAle to było jeszcze w 2007
ale to było zanim księgowi doszli do władzy :szeroki_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyQgar, a czemu miałoby tak być?
IMHO to zawsze opcja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszc2I tu się kolega myli nawet w instrukcji w wyposażeniu jest podane, że jest adapter do śrub zabezpieczających
w 2010 kupowałem RSa w salonie w Polsce- śruby były tylko jako opcjaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
to kurka w dole wychodzi po 7 zł za śrubę kapturek jak zgubisz to 5 zł + przesyłka trzeba będzie zmienić, teraz pyt do znających temat oprócz ASO gdzie takie śróby można kupić? oczywiście trzeba znać rozmiar długość niespodzianką może też być gęstość gwintu, co miałem w toyocie jak urwali szpilkę przy wymianie opon a jeszcze na rynku ich nie było to zamawiał w ASO i też wyszła taka abstrakcyjna kwotaOctavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektrykprostyOryginalne śruby zabezpieczające to: 000 071 597C
koszt ok 100PLN.
Takie same jak do Rapid, Roomster, Fabia, Superb, Yeti, Octavia 1Z.Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
mascotte, a chcesz kupić normalne śruby :?: do jakiego auta i ile sztuk :?:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKImascotte, a chcesz kupić normalne śruby :?: do jakiego auta i ile sztuk :?:Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mascottew avensisie maiłem ups nakrętki chromowane bo to avensis
Zamieszczone przez mascottedo O3 fele Ilias 16"
potrzebujesz:
Gwint zewnętrzny M 14 x 1,5 mm
Długość gwintu 27 mm
Rozmiar klucza 17
Tak że x20 sztuk i masz w domukliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez mascottew avensisie maiłem ups nakrętki chromowane bo to avensis
Zamieszczone przez mascottedo O3 fele Ilias 16"
potrzebujesz:
Gwint zewnętrzny M 14 x 1,5 mm
Długość gwintu 27 mm
Rozmiar klucza 17
Tak że x20 sztuk i masz w domu
[ Dodano: Czw 31 Paź, 13 14:39 ]
i tak kupiłem śruby, chce ktoś resztę z kapturkami?Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Skoro temat śrub mocyjących został wyczerpany :wink: , to ja chciałbym podrążyć temat śrub zabezpieczających.
Czy lepiej zakupić takowe w Skodzie, czy poszukać coś firmy McGard (słyszałem, że są niezłe).
Często parkuję w dziwnych miejscach wieczorami i chciałbym coś porządnego kupić- to już postanowione ( dla tych co twierdzą że nie ma sensu bo nie kradną lub i tak ukradną :x ).
Co możecie z doświadczenia polecić?O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlfCo możecie z doświadczenia polecić?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlfSkoro temat śrub mocyjących został wyczerpany :wink: , to ja chciałbym podrążyć temat śrub zabezpieczających.
Czy lepiej zakupić takowe w Skodzie, czy poszukać coś firmy McGard (słyszałem, że są niezłe).
Często parkuję w dziwnych miejscach wieczorami i chciałbym coś porządnego kupić- to już postanowione ( dla tych co twierdzą że nie ma sensu bo nie kradną lub i tak ukradną :x ).
Co możecie z doświadczenia polecić?Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
Komentarz